Εκδήλωση για την Εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας

Επιτυχώς διεξήχθη η εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών στις 30 του μηνός Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο, ώρα 19:30.

Μετά την εσπερινή ακολουθία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε η εκδήλωση με την κοπή της πίτας υπέρ της εκπαίδευσης και την ομιλία με θέμα «Τρεις Ιεράρχες: Πίστη και Επιστήμη» από τον διακεκριμένο Θεολόγο – Καθηγητή κ. Χρήστο Φραδέλο.

FullSizeRender(5)

FullSizeRender(6)

FullSizeRender

IMG_9668

Στην συνέχεια αποδόθηκαν οι τιμητικές ευαρέσκειες καθώς και μία εικόνα των Τριών Ιεραρχών προς τους Αξιότιμους κύριο Βασίλειο Διγαλάκη Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κύριο Ιωάννη Καλιακάτσο Καθηγητή τμήματος Ηλεκτρονικής και Προέδρου του Συμβουλίου Ιδρύματος Τ.Ε.Ι. Κρήτης, κύριο Ποντικάκη Ηλία Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και κύριο Μαραγκάκη Μανούσο Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

FullSizeRender(1)

FullSizeRender(2)

               Εν συνεχεία ακολούθησαν χαιρετισμοί από τα τιμώμενα πρόσωπα τα οποία εμφανώς συγκινημένα ευχαρίστησαν την Μητρόπολή μας για την τιμητική διάκριση που τους αποδόθηκε.

IMG_9701

FullSizeRender(3)

FullSizeRender(4)

IMG_9708

               Μετά το τέλος των χαιρετισμών, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απόδοση παραδοσιακών Μικρασιάτικων τραγουδιών από την εξαίρετη χορωδία της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Μουρνιών υπό την διεύθυνση του κ. Δημήτρη Κολίτζα.

IMG_9725

IMG_9714

IMG_9715

IMG_9716

IMG_9718

IMG_9720

IMG_9722

Ως Γραφείο Νεότητος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας ο οποίος μας σκεπάζει και μας συμπαραστέκεται σε κάθε μας κίνηση με την ευλογία του, καθώς και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελο π. Δαμασκηνό. Επίσης, ευχαριστούμε τον Ιερολογιώτατο διάκονο και δάσκαλο Ειδικής Αγωγής π. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη για την παρουσίαση της εκδήλωσης, τον κύριο Χρήστο Φραδέλο για την εξαίρετη ομιλία του. Την κυρία Στέλλα Περάκη συνεργάτιδα της Μητρόπολης. Τα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων της Πρυτανείας και του ΤΕΙ Χανίων και την Προϊσταμένη Αρχή της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την συνεργασία τους. Την εταιρία ICONIO και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής Γεώργιο Τζατζάνη για τη παραχώρηση του εικονοληπτικού εξοπλισμού και το μοντάζ, τους φοιτητές του ΤΕΙ Δημήτριο Δασκαλάκη για την εικονοληψια και Γεώργιο Αναστασόπουλο για τις φωτογραφίες, τον  Τζατζάνη Αντώνιο βοηθό Αναισθησιολόγου για την ηχοληψία. Την ενορία του Αγίου Ιωάννου για την επιμέλεια της εικόνας των Τριών Ιεραρχών που δέσποζε στην εκδήλωση καθώς και την Ειρήνη Σωτηρίου που εργάσθηκε γι’ αυτήν και την διακόσμηση της αίθουσας. Τον κύριο Φώτη Λαγουδάκη Καθηγητή του Πολυτεχνείου και ζωγράφο για την εικαστική συμβολή του στην αφίσα της εκδηλώσεως, τον Ευάγγελο Μαρκάκη για την παροχή έξτρα μικροφώνων, τον κύριο Μαλαδάκη Στέφανο για το catering που δόθηκε με το πέρας της εκδήλωσης και τέλος, ευχαριστούμε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Ράδιο Μαρτυρία” της Μητροπόλεώς μας καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες και μέλη του Γραφείου Νεότητος.

IMG_9741

Ευχόμαστε οι Τρείς Ιεράρχες ως φωστήρες και προστάτες των γραμμάτων να σκεπάζουν δια των πρεσβειών τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την πνευματική πρόοδο του τόπου μας που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη αυτήν την εποχή της κρίσης των αξιών.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.