Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του πατρός Χαραλάμπους Παπαδόπουλου: “Κάθε τέλος μια αρχή”

Γραφείο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου
Γραφείο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου
Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του πατρός Χαραλάμπους Παπαδόπουλου: "Κάθε τέλος μια αρχή"
/

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας την Τετάρτη 2 Μαρτίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Χαραλάμπους Παπαδόπουλου με τίτλο “Κάθε τέλος μία αρχή”,  την οποία διοργάνωσε η Μητρόπολη μας δια του Γραφείο Νεότητος αυτής.

IMG_9973

Εμπνευστής της εκδήλωσης ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας π. Δαμασκήνος Λιονάκης ο οποίος και παρουσίασε το βιβλίο του π. Χαραλάμπους Παπαδόπουλου και μίλησε με πολύ γλαφυρό τρόπο τόσο για το εξώφυλλο όσο και για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο διακρίνεται για τα αναπαυτικά του μηνύματα στην καθημερινότητα του ανθρώπου για ζωή δίχως φόβο και ενοχή.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου απο την εξαίρετη ραδιοφωνική παραγωγό και συνεργάτιδα του “Ράδιο Μαρτυρία” κυρία Ευλαμπία Βακάκη-Τζιλιβάκη.

_MG_6501

Τον λόγο αμέσως μετά, έλαβε ο συγγραφέας π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ο οποίος ανέλυσε όσα πραγματεύεται το νέο βιβλίο του κερδίζοντας την προσοχή του ακροατηρίου.  

IMG_9954

Έπειτα, την εκδηλωση χαιρέτισε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας λέγοντας πως ο π. Χαράλαμπος είναι στην εποχή μας από τους πιο σπουδαίους συγγραφείς της Εκκλησίας μας, διότι φέρνει όλη την παράδοση της Εκκλησίας μας με ένα σύγχρονο τρόπο στην ζωή του σημερινού ανθρώπου. Έθεσε δε και ερώτημα προς τον πατέρα Χαράλαμπο δίδοντας την σπίθα για την έναρξη διαλόγου μεταξύ του συγγραφέως και του ακροατηρίου. 

IMG_9975

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρεσβύτερος π. Ιωάννης Κουκουράκης, εκπροσωπώντας το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως μας.

23

_MG_6441

Σύντομα κοντά σας και το Βίντεο της εκδήλωσης!

 Εκ μέρους του Γραφείου Νεότητος ευχαριστίες πολλές προς :

Τον πατέρα Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο για την αποδοχή του αιτήματος να είναι παρόν και να τέρψει την ψυχή μας με τους αναπαυτικούς λόγους του.

Τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Δαμασκηνό Λιονάκη για την έμπνευση της παρουσίασης και την αποδοχή να αναλάβει υπό την ευθύνη του μέρος της εκδήλωσης.

Το ξενοδοχείο Ακάλι για την άψογη φιλοξενία του συγγραφέως.

Το Γραφείο Τύπου της Μητροπολεώς μας.

Τον εκδοτικό οίκο “Αρμός” για τα βιβλία, την αφίσα και την ηλεκτρονική πρόσκληση της εκδήλωσης.

Το ανθοπωλείο της κυρίας Στυλιανάκη Σοφίας.

Το ραδιοφωνικό μας σταθμο, “Ράδιο Μαρτυρία” και τον διευθυντή αυτου κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη καθώς και την ηχολήπτρια κυρία Γιώτα Μπαλόκα για την αναμετάδοση της εκδήλωσης.

Το βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως μας και τον υπευθυνο αυτού π. Ιωάννη Μαλεφάκη για την διανομή των βιβλίων.

Τον κ. Αντώνη Τζατζάνη για την τεχνική υποστήριξη και την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τον κ. Δημήτριο Δασκαλάκη για την κάλυψη του βίντεο της εκδήλωσης.

Τον κ. Γεώργιο Τζατζάνη και το Religious Travel για την μεταφορά από και προς το Ηράκλειο του συγγραφέως.

Τους εθελοντές και συνεργάτες του Γραφείου Νεότητας για την άρτια οργάνωση.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την ευλογία, στήριξη και αγάπη του για όλη αυτή την προσπάθεια και όλο τον κόσμο που την αγκάλιασε.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.