Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας. 2023.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητροπόλεως μας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ευχαριστίας ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης προς όλους τους συντελεστές της βραδιάς.

Στην συνέχεια την σκυτάλη έλαβε  η Χορωδία “Στέφανος Μελωδών” υπό την  διεύθυνση του Εντιμολογιώτατου Αρχοντα Υμνωδού της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, κυρίου Κωνσταντίνου Στεφανάκη με επίκαιρους ύμνους από την μεγάλη Δεσποτική  Εορτή.

Σειρά στην ροή του προγράμματος έλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Καρυδίου, πατήρ Ιερεμίας  Χλιαράς, ο οποίος μίλησε για τα σπουδαία μηνύματα της Εορτής προσφέροντας μια θεολογική προσέγγιση στην μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων.

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε η Μικτή χορωδία της Μητροπόλεως μας υπό την Διεύθυνση της κυρίας Έλλης Παπαλιονάκη, η οποία παρουσίασε καλάντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Μετά από τα όμορφα κάλαντα τα οποία ακούστηκαν, παρουσιάστηκε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δρώμενο με τίτλο: “Ο Χριστός στις καρδιές μας”, από την παιδική θεατρική παιδική ομάδα της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμάσκηνο.

 

Δείτε εδώ το βίντεο 

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.