Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα “Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Φάρος της Ορθοδοξίας” από το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως μας

 

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου με αφορμή την καθιερωμένη εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Πολιτιστικό Κέντρο της διοργανώνει δημιουργικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα “Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Φάρος της Ορθοδοξίας”.

Προσκαλούνται παιδιά και νέοι του τόπου μας από την Τετάρτη δημοτικού έως και την Τρίτη Λυκείου να συμμετέχουν αποδίδοντας με τον δικό τους τρόπο την ζωή και το έργο – προσφορά του Αγίου Κοσμά  στο Γένος και την Ορθοδοξία.

Οι διαγωνιζόμενοι νέοι μπορούν να καταθέτουν το υλικό τους στο Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως μας το οποίο στεγάζεται  στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Ράδιο Μαρτυρία” επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2.

Οι μέρες και ώρες  υποβολής των έργων είναι οι ακόλουθες: Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο 10.00 με 12.00  και Τετάρτη 18.00 με 20.00.

Το έργο θα κατατίθεται σε φάκελο με επισυναπτόμενα τα στοιχεία του διαγωνιζομένου.

Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι στις 20 του Αυγούστου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την βραδιά της εορτής. Παράλληλα, όλα τα έργα θα εκτεθούν στον χώρο της εκδήλωσης από παραμονή της εορτής έως και την ημέρα της εορτής.

Οι τρεις καλύτερες δημιουργίες θα βραβευτούν ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα αναμνηστικό δώρο.

Επιτροπή Ελέγχου του Διαγωνισμού:

Φώτης Λαγουδάκης, Πόπη Ντουντουλάκη, Ειρήνη Λαγουδάκη.

Υπεύθυνοι Διαγωνισμού:

π. Ιωάννης Κουκουράκης, δ.π Δημήτριος Δερμιτζάκης

Τηλέφωνα επικοινωνίας 28210 27805/27806.  Μόνο τις ώρες που προτείνονται παραπάνω.

wp_ss_20160802_0003

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.