Η Χορωδία FILIA στο Πολιτιστικό μας Κέντρο

Την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 19:00, επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας ομάδα νέων από την Πολωνία οι οποίοι ανήκουν στη χορωδία FILIA και οι οποίοι βρέθηκαν στο τόπο μας για να συμμετέχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης!

Ξεναγήθηκαν από τον κ. Αντώνη Τζατζάνη στους χώρους του Ραδιοφωνικού Σταθμού, στο πρόσφατα δημιουργημένο Ραδιοφωνικό Μουσείο από τον ίδιο, και στον χώρο του WEB TV.

Στη συνέχεια έλαβαν ένα μικρό κέρασμα και μετέβησαν στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού όπου και ενημερώθηκαν για την ιστορία και λειτουργία του Παρεκκλησίου!

Αμέσως μετά επέστρεψαν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό όπου πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ραδιοφωνική εκπομπή με την καθοδήγηση του π. Ιωάννη Κουκουράκη!

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε εν συντομία το έργο της χορωδίας και ακολούθως έψαλλαν αναστάσιμους ύμνους και τροπάρια στα Πολωνικά, στα Σλαβονικά και στα Ελληνικά!

Την Χορωδία συνόδευσε ο κ. Κων/νος Ζορμπάς ενώ στην υποδοχή το παρόν έδωσε ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Η επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε με ανταλλαγές εγκάρδιων ευχών και προσκλήσεων συνεργασίας μεταξύ των νέων της Πολωνίας και του Γραφείου Νεοτητος της Μητροπόλεώς μας!

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.