Ομιλία πατρός Χαραλάμπους Παπαδόπουλου στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 13:30 διεξήχθη η ομιλία του πατρός Χαραλάμπου Παπαδόπουλου στο Πολυτεχνείο Κρήτης με θέμα :“Μείνατε πεινασμένοι”, η έννοια της επιτυχίας και της αποτυχίας στον Steve Jobs – Υπαρξιακός και Θεολογικός σχολιασμός.Την ομιλία συντόνισε ο διάκονος, πατήρ Δημήτριος Δερμιτζάκης, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη για γνωριμία και επικοινωνία της τοπικής μας Εκκλησίας με τους νέους του τόπου μας

 
IMG_6387
 
Τον λόγο έλαβε και ο κύριος Αντιπρύτανης Γεώργιος Σταυρουλάκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την χαρά για το εγχείρημα της παρουσίας του Γραφείου Νεότητος στο πολυτεχνείο και την επιθυμία για μελλοντικές τέτοιες συνεργασίες.
 
 IMG_6402
 
Καλησπέρα Σας! Σας καλοσωρίζουμε εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Πρύτανη, Καθηγητή κυρίου Διγαλάκη.  Να ευχηθούμε καλές δουλειές στο Γραφείο Νεότητος διότι είναι νεοϊδρυθέν. Οπότε πατέρα Δημήτριε Δερμιτζάκη και το επιτελείο Σας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις δραστηριότητές σας. Χαιρόμαστε που μας δίνεται η δύνατότητα να έχουμε μαζί μας ένα δόκιμο ομιλητή, τον πατέρα Χαράλαμπο Παπαδόπουλο γνωστό ώς παπα Λίβυο και να μας δώσει τροφή για σκέψεις και για συζητήσεις. Εμείς βλέπουμε πολλές φορές τα τεχνικά κατορθώματα των ανθρώπων και ξεχνάμε τον άνθρωπο και αυτό οδηγεί πολλές φορές σε στρευλώσεις. Ξέρετε έχουμε γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης στο πολυτεχνείο που κάνει και αυτό καλές δουλειές οπότε καλό είναι να βλέπουμε λίγο παραπέρα από τα στενά όρια της επιστήμης μας. Ευχαριστούμε λοιπόν που μας δίνεται αυτή η δυνατότητα να συζητάμε για τον άνθρωπο. Σας καλωσορίζουμε!
 
_MG_6450
 
_MG_6448
 
_MG_6444
 
_MG_6451
 
_MG_6485
 

_MG_6490

Ευχαριστίες πολλές εκ μέρους του Γραφείου Νεότητος προς:

 

Τον σημερινό μας καλεσμένο πατέρα Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και τον Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο για την αποδοχή του αιτήματος να είναι σήμερα εδώ και να τέρψει την ψυχή μας με τους αναπαυτικούς λόγους του.

Το Ανώτατο Ίδρυμα Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τον κύριο Πρύτανη Βασίλειο Διγαλάκη και τους συν αυτώ συμβούλους για την έγκριση της παρουσίας μας.

Τον Κύριο Αντιπρύτανη Σταυρουλάκη Γεώργιο για την παρουσία του.

Ιδιαιτέρως το Γραφείο Δημοσίων σχέσεων. Την κυρία Θέλμα Μαυρίδου για την φιλοξενία, την φιλοτεχνία της αφίσας και την άψογη συνεργασία μας.

Τους κυρίους Καθηγητές Μιχάλη Λαγουδάκη, Νεκτάριο Mουμουτζή και Ιωάννη Νικάκη.

Τα παιδιά από το Ράδιο Ένταση για την παραχώρηση συνέντευξης στο “Ράδιο Μαρτυρία” στην εκπομπή “Νεανικές Ανησυχίες” καθώς και τα παιδιά που κάλυψαν την ηχοληψία και εικονοληψία της σημερινής μας εκδήλωσης οπως τον Δημήτριο Δασκαλάκη.

Την εταιρία iconio για την παραχώρηση του εικονοληπτικού και ηχογραφικού εξοπλισμού.
Την ενορία Άγιου Παντελήμωνα Αμπεριάς και τον προϊστάμενο της πατέρα Δημήτριο Καταπίδη για την δυνατότητα ζωντανής διαδικτιακής αναμετάδοσης της ομιλίας μεσω του δικτιακου της τοπου.(https://saintpanteleimonchania.wordpr…)

Το Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού Religious Travels και τον Γιώργο Τζατζάνη για την μεταφορά του ομιλητή.

Το ξενοδοχείο Akali για την φιλοξενεία.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δαμασκηνό που μας παρακολουθεί και μας δίδει την ευλογία του να προχωράμε και τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως μας για το στήριγμα του και την προτροπή του στην εκτέλεση νέων ιδεών.

Τέλος σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

IMG_6413

IMG_6392

IMG_6420

IMG_6396

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.