Οι εγγραφές στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου ξεκίνησαν – Έτος 2019

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας στον Άγιο Παύλο Ακρωτηρίου ξεκινούν στις 27 Μαΐου και λήγουν στις 31 Ιουλίου.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το έτος 2019 είναι:

Α’ 01-12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Δ΄- Ε΄-ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
Β΄ 12-23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ)
Γ΄ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ)
Δ΄ 16-27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΓΟΡΙΑ (Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

Η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της συνδρομής μπορεί να γίνει στον Ραδιοφωνικό Σταθμό επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2, από τις 27 Μαΐου, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, και Παρασκευή τις ώρες 10.00-12.30.

Για οποιαδήποτε έκτακτη αλλαγή θα υπάρχει ανακοίνωση είτε στην ιστοσελίδα, είτε στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Επίσης, η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της συνδρομής μπορούν να γίνουν διαδικτυακά με τον ακόλουθο τρόπο: Η παραλαβή οπό την ιστοσελίδα gnimka.com στην καρτέλα «Κατασκήνωση» και στην ενότητα «Οι Εγγραφές στην Κατασκήνωση…». Η υποβολή των δικαιολογητικών: Α) Με fax στο 28210-27808 (κατόπιν συνεννοήσεως). Β) Ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] (επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση παραλαβής των δικαιολογητικών). Ως «Θέμα» να αναγράφεται «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος, ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος». Ενώ η συνδρομή, τραπεζικά, στα στοιχεία: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 495/296057-57, ΙΒΑΝ: GR4001104950000049529605757.

Προσοχή! Στο αποδεικτικό κατάθεσης να αναγράφεται: Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, καταθέτη, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος με αιτιολογία «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος». Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζεται και το αποδεικτικό κατάθεσης στην τράπεζα. Επίσης, να μην γίνεται η κατάθεση των χρημάτων αν δεν είναι έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Ακόμα, πριν την κατάθεση των χρημάτων να υπάρχει επικοινωνία με τούς υπεύθυνους των εγγραφών για τυχόν ληξιπρόθεσμη καταβολή της αιτήσεως.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε ενημερωτικά έγγραφα για την κατασκήνωση και τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν:

Αίτηση 2019

Ιατρικό Δελτίο

Υπέυθυνη δήλωση κηδεμόνα

Κανονισμοί Κατασκήνωσης

Εφόδια

Ανακοίνωση κείμενο 2019

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.