Η Πέμπτη Ημέρα του «Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας 2018» (Μέρος Β’)

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συνάντηση στο πλαίσιο του Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας Πολιτιστικού Κέντρου 2018 της Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός βρέθηκε στην ομάδα “Δράσεις με αφορμή ένα παραμύθι” όπου οι μικροί μας φίλοι μαζί με την κα Δήμητρα Μπουρδάκη, μίας εκ των υπευθύνων της δράσεως, τον περίμεναν για να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί με τα παιδιά και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα τα οποία επιμελήθηκαν οι υπεύθυνες της δράσεως.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την ομάδα Λύρας η οποία καλωσορίζοντάς τον, του παρουσίασε ένα μικρό μουσικό κομμάτι συνοδευόμενη απο τον υπεύθυνο της δράσεως κ. Νικόλαο Τσικαλάκη.

Αντίστοιχα και η ομάδα της παιδικής χορωδίας με υπεύθυνη την κα Βασιλική Αθανασιάδου, δέχτηκαν την παρουσία του Σεβασμιωτάτου στην διπλανή αίθουσα. Ο Σεβασμιώτατος τους απεύθυνε χαιρετισμό ευχόμενος καλή πρόοδο και παροτρίνοντας τους να ακούν τους δασκάλους τους, οι οποίοι καλλιεργούν τον εσωτερικό μας κόσμο προς το ευ-ζην. Η ομάδα θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο του αφιέρωσε ενα τραγούδι.

Η βραδιά έληξε για όλες αυτές τις δράσεις με ενα κέρασμα που είχε ετοιμαστεί απο την ομάδα των συσσιτίων, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

 

Το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί χορηγία του κ. Αντώνη Τζατζάνη.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.