Η ομάδα “Κατασκευές και Ντεκουπάζ” στηρίζει την “Στέγη Κοριτσιού Άγιος Νεκτάριος”!

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, στους χώρους του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών Χανίων, συγκεντρώθηκαν μέλη της ομάδας “Κατασκευές και Ντεκουπάζ” για να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που συλλέχθηκε απο το πρόσφατο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι για την “Στέγη Κοριτσιού Άγιος Νεκτάριος”.

Στα γραφεία τους υποδέχθηκαν ο Γραμματέας του Συμβουλίου του Ιδρύματος “Στέγης Κοριτσιού Άγιος Νεκτάριος” κ. Αθανάσιος Λαβράνος και εργαζόμενοι.

Υπήρξε μια όμορφη συζήτηση για το έργο το οποίο επιτελείται στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου, όχι μόνο για τα κορίτσια προς τα οποία την ευθύνη έχει η “Στέγη Κοριτσιου Αγιος Νεκτάριος” και η οποια ευθύνη αποτελεί συνέχεια του μεγάλου έργου και προσφοράς της Γερόντισσας Αμφιλοχίας κατα κόσμον Μαρίκας Κουφάκη, αλλά και σε εμπερίστατους αδελφούς της σύγχρονης Ελλάδας που λόγω της κρίσης που διανύουμε στερούνται πολλές φορές το αυτονόητο, ένα πιάτο φαγητό.

Επίσης, παρουσιάστηκε η δράση της ομάδας “Κατασκευές και Ντεκουπάζ” η οποία ενεργοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας.

Οι δημιουργίες που περίσσεψαν κατατέθηκαν στο αντίστοιχο παζάρι του Συλλόγου “Ορίζοντας”.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμφανείς και αφανείς που εργάστηκαν για την άρτια περάτωση του φιλανθρωπικού παζαριού και ευχόμαστε η δράση της ομάδας αυτής να αυξηθεί και να πληθύνει στους κόλπους της τοπικής μας κοινωνίας ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.