Κοπή Αγιοβασιλιάτικης Πίτας Στελεχών και Κατασκηνωτών του «Αγίου Παύλου» – Έτος 2018

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης Πίτας των Κατασκηνώσεων «Άγιος Παύλος».

Από την προηγούμενη ημέρα, τα στελέχη των περιόδων των αγοριών βρέθηκαν στους χώρους της Κατασκήνωσης για να αναζωπυρώσουν τις μνήμες απο την ζωή στην κατασκήνωση.


Την επομένη μέρα, μαζί τους βρέθηκαν οι πατέρες του Γραφείου Νεότητος και συζήτησαν θέματα και προβληματισμούς που αφορούν στην κατασκήνωση, ενώ ανακοινώθηκε η έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση-συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συγκεντρώθηκαν γονείς, στελέχη και κατασκηνόπουλα στο Πολιτιστικό Κέντρο για την καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλιάτικης Πίτας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην λύπη και στην χάρα ενώ ευχήθηκε σε όλους μια καλή και ευλογημένη χρονιά!

Στην συνέχεια ανακοινώθηκε η μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς την Κατασκήνωση «Άγιος Παύλος» για την ανακαίνιση-συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, ζητήθηκε η προσευχή όλων για την εξέλιξη και περάτωση των εργασιών ώστε να είναι διαθέσιμες από την νέα κατασκηνωτική χρονιά.

Αμέσως μετά μοιράστηκε η Αγιοβασιλιάτικη Πίτα, παρουσιάστηκε ένα βίντεο απο τη ζωή της κατασκήνωσης και τέλος, τα ομαδόπουλα αποσχολήθηκαν από τα στελέχη με τραγούδια και παιχνίδια που είχαν ετοιμαστεί.

Με το καλό λοιπόν και η νέα Κατασκηνωτική Χρονιά και το ξεκίνημα των εργασιών!

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.