Γιορτή Λήξης Α κατασκηνωτικής περιόδου

Μετά από δύο χρόνια υπολειτουργίας της κατασκήνωσης μας ένεκεν της πανδημίας του κορωνοϊού, χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα αλλά προπάντων  αγνές παιδικές φωνές, πλημμύρισαν την Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας ”ο Άγιος Παύλος” στην εκδήλωση της εορτής λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των μικρών κοριτσιών.

Την εκδήλωση που χαιρέτισε  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός ο οποίος  συνεχάρη και ευχαρίστησε την Αρχηγο, την Υπαρχηγό και όλα τα στελέχη για την ευλογημένη διακονία που προσφέρουν στην κατασκήνωση μας.

Παράλληλα θερμές ευχαριστίες απηύθυνε για την οργάνωση και τον συντονισμό στον Υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων, Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, στην Γερόντισσα της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη καθώς  και στην Αδελφότητα, τους κληρικούς, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό που με αγάπη Θεού προσφέρει στο έργο της κατασκήνωσης.

Ιδιαίτερα  ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον πρώην Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο ο οποίος παρέδωσε σε όλους εμάς αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον οποίο τα παιδιά μας και όλοι εμείς χαιρόμαστε.

Πλήθος γονέων και κηδεμόνων έδωσε το παρών και χειροκρότησε τα παιδιά που πρόβαλαν όμορφα τραγούδια και θεατρικά κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα όλων.

Εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση στην σελίδα της Μητροπόλεως.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.