Εκπομπή αφιερωμένη στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου από τις Νεανικές Ανησυχίες – Έτος 2017

Γραφείο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου
Γραφείο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου
Εκπομπή αφιερωμένη στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου από τις Νεανικές Ανησυχίες - Έτος 2017
/

Την 6η του μηνός Ιουλίου και ημέρα Τετάρτη το απόγευμα του 2017 στον αέρα ζωντανά δόθηκε εκπομπή από τις “Νεανικές Ανησυχίες” αφιερωμένη στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου.

Την εκπομπή κόσμησαν οι Τέσσερεις αρχηγοί των περιόδων Έλενα Παπαδάκη, Ιωσήφ Μανουσακάκης, Ελένη Μπολιουδάκη και Μιχάλης Καλαϊτζαντωνάκης, καθώς και στελέχη-βοηθοί ομαδαρχών της Κατασκήνωσης. Επίσης στην εκπομπή παραυρέθηκαν ο δ.π. Δημήτριος Δερμιτζάκης Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος, ο π. Ιωάννης Κουκουράκης και Αντώνιος Τζατζάνης συντονιστές της εκπομπής και Νικόλαος Κοζονάκης στην ρύθμιση του ήχου. Ακόμα στην εκπομπή παρενεύει ο υπαρχηγός της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου Χρήστος Πολάκης.

Στην διάρκεια της εκπομπής έγινε μια παρουσίαση της Κατασκήνωσης όσον αφορά τις εγγραφές, την ζωή και το πρόγραμμα της καθώς και συζήτηση γύρω από τις εμπειρίες των αρχηγών ως κατασκηνωτές και πλέον από την την θέση των στελεχών.

Είναι ευχάριστο που όλοι οι αρχηγοί των περιόδων της τρέχουσας κατασκηνωτικής χρονιάς μπόρεσαν και διέθεσαν χρόνο γύρω από ένα τραπέζι, του Ράδιο Μαρτυρία, για να μιλήσουν για κάτι που αγαπούν και έχουν στην καρδιά τους και το οποίο θέλουν να κοινοποιήσουν σε όλη την τοπική κοινωνία μικρούς και μεγάλους.

Ευχόμαστε η φετινή κατασκηνωτική χρονιά να είναι ευλογημένη όπως κάθε χρόνο και τα στελέχη με τους κατασκηνωτές να ζήσουν όμορφες στιγμές που θα μείνουν στην μνήμη και θα χαράξουν την ζωή τους.

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.