Οι εγγραφές στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου ξεκινούν – Καλοκαίρι 2022

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, σε λίγες μέρες ξεκινάμε και για αυτό το καλοκαίρι την Κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας «ο Άγιος Παύλος», όπου οι νέοι μας μέσα από 4 ξεχωριστές περιόδους, κοινωνικοποιούνται, ασκούνται, μαθαίνουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, βιώνουν αλησμόνητες στιγμές, δημιουργούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας και συμμετέχουν στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

400 νέοι και νέες φιλοξενούνται κάθε χρόνο στην Κατασκήνωση, σε έναν υπέροχο φυσικό χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το έργο της Κατασκήνωσης της Μητροπόλεώς μας στηρίζεται: (α) στην παρουσία εθελοντών στελεχών- ομαδαρχών, και (β) στη συνεργασία και τη συνδρομή όλων των όσων αγαπούν την Εκκλησία και εμπιστεύονται το κοινωνικό της έργο.

Σημαντική και ουσιαστική είναι η συμβολή στο έργο αυτό, της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής στη Χρυσοπηγή Χανίων.

Ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί και αυτό το καλοκαίρι, με τη βοήθεια του Θεού και τη συμβολή όλων των συνεργατών και εθελοντών, να δημιουργήσουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσουν τα παιδιά μας ωφέλιμες διακοπές στον ευλογημένο τόπο του Αγίου Παύλου!

Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση μέσα από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας στον σύνδεσμο https://www.imka.gr/, την ιστοσελίδα του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας στον σύνδεσμο https://gnimka.com/, την επίσημη σελίδα της Κατασκήνωσης στο Facebook (Κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου “ο Άγιος Παύλος”), καθώς και μέσω του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

 

Παρακάτω ακολουθούν τα απαιτούμενα έγγραφα-δικαιολογητικά για την συμμετοχή στην Κατασκήνωση:

ΑΙΤΗΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

ΥΠΕΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΦΟΔΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10.00-13.00 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: 5765100170536

IBAN: GR7901727650005765100170536

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

EMAIL: [email protected]

Στην αποδεικτική θέση να αναγράφεται: Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, καταθέτη, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος, με αιτιολογία «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος». Για την ολοκλήρωση της εγγραφής, μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζονται και τα αποδεικτικά των καταθέσεων στην τράπεζα. Επίσης, να μην γίνεται η κατάθεση των χρημάτων αν δεν υπάρχουν όλα τα δικαιολογητικά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Ωστόσο, πριν την κατάθεση των χρημάτων να υπάρχει επικοινωνία με τους υπεύθυνους των εγγραφών για τυχόν ληξιπρόθεσμη κατάθεση της αιτήσεως.

 

Καλό καλοκαίρι!

Καλές και ευλογημένες διακοπές!

Ακολουθήστε μας και στον επίσημο λογαριασμό της Κατασκήνωσης στο Facebook: Κατασκήνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου “ο Άγιος Παύλος”

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.