Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού για τους νέους που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητά μου παιδιά,

Έφτασε η στιγμή και εσείς να δώσετε μια από τις σημαντικότερες μάχες της ζωής σας, όπως χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο, την μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων, των εξετάσεων που θα σας δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Όλα όσα διδαχθήκατε μέχρι αυτή τη στιγμή πρόκειται να αποτελέσουν μια σπουδαία παρακαταθήκη γνώσεων, απαραίτητων για την ακαδημαϊκή σας πορεία και όχι μόνο. Είναι απολύτως σαφές ότι η μέχρι τώρα μαθητεία σας στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σας εφοδίασε όχι μόνο με γνώσεις αλλά όξυνε την κριτική σας σκέψη, στοιχείο καθόλου ασήμαντο για την μετέπειτα ζωή σας ιδιαιτέρως στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ως χώρα.

Κάντε την προσπάθειά σας με θάρρος, υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις γνώσεις σας και με την δύναμη του Θεού οι κόποι σας θα ευοδωθούν. Προσπαθήστε να αποβάλετε το τοξικό για τον οργανισμό σας άγχος και να το αντικαταστήσετε με δύναμη ψυχής και πίστη στις προσδοκίες σας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, από τις 22:00 έως τις 00:15, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για εσάς που διαγωνίζεσθε, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Χανίων. Όσοι το επιθυμείτε να συμμετέχετε. Καλή σας επιτυχία!

Ο Μητροπολιτης Κυδωνίας και Αποκορώνου

Δαμασκηνός

 

Document-page-001(4)

Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου
imka.gr

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.