Υποδεχόμαστε τον Χριστό με ύμνους και τραγούδια!

Την Κυριακή προ της γιορτής των Χριστουγέννων, οι ενορίες της Μητροπόλεώς μας επέλεξαν να υποδεχθούν τον Χριστό με χαρούμενες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των παιδιών της κοινωνίας μας και των μεγάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός παρέστη σε τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των κατηχητικών των Ενοριών Αγίου Ιωάννου και Αγίου Χριστοφόρου Χανίων και Τιμίου Σταυρού Αλικιανού στην φιλόξενη αίθουσα του Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου.

Ο Σεβαμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τους εφημέριους και τους συνεργάτες τους για την άψογη και όμορφη τους προσπάθεια και τους προέτρεψε να συνεχίσουν το Ποιμαντικό τους έργο προς την νεότητα. Ταυτόχρονα απευθύνθηκε στους γονείς να εμπιστευτούν την Εκκλησία ως το μόνο γνήσιο και αληθινό καταφύγιο για τα παιδιά τους. Τέλος, έστρεψε το βλέμμα του προς τα παιδιά λέγοντάς τους να ακούν τους γονείς τους και να μην παύουν να τους συμβουλεύονται στο διάβα της ζωής τους, να χαρούν την παιδική τους ηλικία, να παίζουν αρκετά και να μελετούν για την πρόοδό τους.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.