Νυχτερινή Θεία Λειτουργία για τους διαγωνιζομένους νέους στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπεριάς

Την Παρασκευή 19 Μαΐου του 2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Αμπεριάς, τελέστηκε νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους εξεταζόμενους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

     Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου και τον οποίο άκουσαν με πολλή προσοχή οι μαθητές από διαφορά σχολεία του τόπου που παρευρέθηκαν στο ναό!

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του, παρότρυνε τους μαθητές να συνεχίσουν τον αγώνα τους έχοντας πάντοτε την Σοφία του Θεού μέσα τους. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, υπάρχει το πανεπιστήμιο της ζωής στο οποίο δίνουμε καθημερινώς τις εξετάσεις μας.

(Προσεχώς ο λόγος του Σεβασμιωτάτου)

Λίγο πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τους μαθητές προκειμένου να τους διαβάσει την ειδική ευχή για την ενίσχυση της προσπάθειας τους στις επικείμενες εξετάσεις.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος έδωσε ένα μικρό αναμνηστικό δώρο (μία εικόνα της Αναστάσεως και ένα στυλό) σε καθένα από τους μαθητές ευχόμενος καλή επιτυχία!


Ως Γραφείο Νεότητος θέλουμε κι εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή δύναμη στις εξετάσεις των μαθητών, καλά αποτελέσματα και πάντοτε να θέτουν στόχους στη ζωή τους και να τους επιτυγχάνουν.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.