Νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που διαγωνίζονται

Νυχτερινή  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που διαγωνίζονται στις ενδοσχολικές και Πανελλήνιες εξετάσεις τέλεσθηκε με πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Χανίων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμανάρχου μας  κ. Δαμασκηνού.
Ο Σεβασμιώτατος , εξέφρασε   τη χαρά του που όλοι οι μαθητές  συμμετείχαν στη Θεία Μετάληψη των Αχράντων Μυστηρίων, πράγμα το οποίο φανερώνει την πίστη και τη θέληση των νέων στη Θεία φώτιση και σοφία.
Επίσης τους συμβούλεψε με ψυχραιμία και ιδιαίτερη προσοχή να μελετήσουν τις ερωτήσεις στα θέματα των εξετάσεων για να αποδώσουν σωστά τις απαντήσεις.
Στη συνέχεια ο ιερατικός προϊστάμενος του ιερού ναού π.  Αλέξανδρος Ξηρουχάκης κάλεσε τους παρευρισκόμενους στο αρχονταρίκι του ναού για ένα μικρό κέρασμα.
Τέλος ο διευθυντής του γραφείου νεότητας της μητροπόλεως μας π. Δημήτριος Δερμιτζάκης ευχαρίστησε τον  Σεβασμιώτατο και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και πράγματα της νυχτερινής Θείας Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας η οποία μεταδόθηκε και από τον Ραδιοφωνικό μας σταθμό ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.