Η Πρώτη Ημέρα του «Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας 2018»

Την Τρίτη 1η του μηνός Μαΐου ξεκίνησε το Αφιέρωμα Δράσεων Νεότητας 2018, του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Στις 17.30 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εσπερινή ακολουθία, την διάρκεια της οποίας παρευρέθηκε ο εκλεκτός ομιλητής της βραδιάς Σεβασμιώτατος Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελο πατέρα Δαμασκηνό Λιονάκη.

Με το πέρας της ακολουθίας και τον χαιρετισμό του Επισκόπου μας κ.κ. Δαμασκηνού ο κόσμος μετακινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου Παχιανών προκειμένου να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην ανοιχτή συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την περίοδο του Πεντηκοσταρίου και το κατά πόσον έχουμε αντιληφθεί τα σπουδαία μηνύματα της περιόδου αυτής ενώ συνεχίσθηκε, σύμφωνα με παράκληση του συντονιστή, με ερωτήματα των παρυρισκομένων αναπτύσσοντας συζήτηση και διάλογο σε όλη την πορεία της βραδιάς.

Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες και με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο οποίος για άλλη μια φορά καλωσόρισε τον εκλεκτό ομιλητή, δίδοντας παράλληλα την ευχή για ένα καλό δωδεκαήμερο εκδηλώσεων.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο της βραδιάς.

 

Το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί χορηγία του κ. Αντώνη Τζατζάνη.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.