Εορτάστηκε και φέτος ο Άγιος Κοσμάς στο Πολιτιστικό μας Κέντρο.2019.

Την 23η του μηνός Αυγούστου και ημέρα Παρασκευή το βράδυ σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τον οποίο τιμά το Πολιτιστικό μας Κέντρο με το Ιερό παρεκκλήσιο στο υπόγειο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλου πατέρα Δαμασκηνού στις 19.00. 

Στην συνέχεια οι προσκυνητές μετέβησαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου εκεί τους περίμενε ένα πλούσιο πρόγραμμα με την ανάγνωση κειμένων από τις διδαχές του Αγίου και τραγούδια από την χορωδία των ενηλίκων υπό την Διεύθυνση της κα Έλλης Παπαλιωνάκη. 

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ Δαμασκηνός και ο οποίος χαιρέτισε την βραδιά στο πέρας του προγράμματος, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος πατήρ Δαμασκηνός και η Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Χανίων Θεοξένη. 

Ευχαριστίες πολλές επιθυμούμε να δώσουμε προς όλους τους συντελεστές της γιορτής {Αναγνώστες [Αγάπη Ορφανουδάκη, Χρύσα Θανοπούλου, Έλενα Διαμαντούδη, Σαράντος Καπιδάκης, Ελένη Δρακονάκη, Βασιλική Καυχιού], Οργανοπαίχτες, Τραγουδιστές} και όλως ιδιαιτέρως στην κύρια Κωστάκη Ανθούλα η οποία βοήθησε στην εύρεση των κειμένων από τις διδαχές του Αγίου και σε συνεργασία με την κυρία Έλλη στην επιλογή των τραγουδιών που αποδόθηκαν. 

Ευχαριστούμε πολύ και τον κ Αντώνιο Τζατζάνη για την διάθεση του φωτογραφικού υλικού.

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.