Ενορία Αγίου Στεφάνου Κουμπε. Λήξη Κατηχητικού 2019.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, η Ενορία Αγίου Στεφάνου Κουμπέ Χανίων στα πλαίσια της λήξεως του Κατηχητικού Σχολείου, πραγματοποίησε Εκδρομή-Γιορτή προς την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών.

Το πρωί 10:30 ώρα έγινε η μετάβαση με λεωφορείο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών που βρίσκετε στις Κορακιές Ακρωτηρίου, όπου πραγματοποιήθηκε προσκύνηση και ξενάγηση στον Ναό και στο μουσείο της Μονής.

Στις 11 ώρα στο αρχονταρίκι της Μονής έγινε προβολή έγινε προβολή φωτογραφιών, από όλη την κατηχητική χρονιά με τις αντίστοιχες δραστηριότητες, τραγούδησαν και στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, ακολούθησε γεύμα και παιχνίδι στην αυλή της Μονής.

Ο υπεύθυνος και κατηχητής του κατηχητικού σχολείου π. Νεκτάριος Βαϊγκούσης ευχαριστεί πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς την Ενορία καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, όλους όσους συνέβαλαν για την παρούσα εκδρομή και ιδιαίτερα την Καθηγουμένη Θεοφόρα και τις αδελφές για την φιλοξενία τους και την εποικοδομητική παρουσία τους για τα παιδιά της Ενορίας μας. Τέλος, ευχαριστούμε το Γραφείο Νεότητος για την δημοσίευση του παρόντος άρθρου.

Καλή αντάμοση στη νέα Κατηχητική χρονιά που αρχίζει τον Οκτώβριο.

Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο καλοκαίρι!

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.