Δράσεις για την Νεότητα στην Ενορία Καθιανών – Καμπανίου στην έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδος

Ας φροντίσουμε ώστε να Κοινωνήσουν τα μέλη της οικογενείας μας, τέκνα, αναδεκτά τέκνα (βαπτιστήρια), γονείς και γέροντες, ασθενείς και υγιαίνοντες! “Μηδείς εξέλθει πεινών” από την Αγία Τράπεζα του “Άρτου της Ζωής”!

Το Σάββατο του Λαζάρου, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Προφήτη Ηλία Καθιανών. Θα ακολουθήσει εορταστικό κατηχητικό, όπου θα ζυμώσουμε τα “ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ”!

kamp1

Την Κυριακή των Βαίων, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Άγιο Ιωάννη Καμπανίου. Θα ακολουθήσει κατηχητικό και η αναπαράσταση της θριαμβευτικής Εισόδου του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα με το γαιδουράκι!

kamp2

Πρόβες με την Παιδική Ενοριακή Χορωδία για τα εγκώμια θα γίνουν, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 6.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καμπανίου, το Σάββατο 23 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμπανίου, την Κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 9 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καμπανίου, αμέσως μετά την ακολουθία του Νυμφίου και την Μ. Δευτέρα  στις 9 το βράδυ αμέσως μετά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καθιανών.

kamp3

Καλή Ανάσταση!

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.