Έρανος Ελαιολάδου από την Ενορία Καθιανών και Καμπανίου και τους νέους της

Η Ενορία Καθιανών και Καμπανίου (π. Αλέξανδρος Τρύφων) και ο Σύλλογος Καθιανών «Ειρήνη» πραγματοποίησαν στις 19-3-2016 και ημέρα Σάββατο έρανο ελαιολάδου και το οποίο πρόσφεραν στην Εκκλησιαστική Διακονία των Συσσιτίων της Μητροπόλεως μας.

ΕΡΑΝΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΘΙΑΝΑ

Στις 24-3-2016 και ημέρα Πέμπτη οργάνωσαν επίσκεψη στον χώρο των συσσιτίων της Μητροπόλεως μας με σκοπό να προσφέρουν το ελαιόλαδο που συνέλεξαν και παράλληλα να γνωρίσουν τον χώρο όπου γίνεται η ετοιμασία του φαγητού για τις ευπαθείς ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας.

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ

Τα παιδιά υποδέχθηκαν ο πατέρας Νικόλαος υπεύθυνος των συσσιτίων, η κυρία Μαρία Αυγέρου και οι υπεύθυνοι πατέρες του Γραφείου Νεότητος. Τους προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα και παράλληλα άκουσαν λίγα λόγια  από τον Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος ο οποίος τα ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους αυτή στον έρανο ελαιόλαδου και τα παρότρυνε να ασκούν τέτοιες ενέργειες ελεημοσύνης προς τον συνάνθρωπο. Επίσης, ευχαρίστησε τον πατέρα Αλέξανδρο που συνέδεσε όλη αυτή την κίνηση με το Γραφείο Νεότητος.

WP_20160324_13_16_59_Pro_LI

Το παρόν έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος έφθασε εκείνη την στιγμή συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ.κ. Ιωνά.

 WP_20160324_13_26_46_Pro_LI

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.