Οι Έγγραφές στην κατασκήνωση του Αγίου Παύλου ξεκινούν στις 27 του Μάη 2019 !

 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ « ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»

 

            Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας στον Άγιο Παύλο Ακρωτηρίου ξεκινούν στις 27 του Μάη και λήγουν στις 31 του Ιούλη.

            Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για το έτος 2019 είναι :

Α’ 01-12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Δ΄- Ε΄-ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
Β΄ 12-23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ)
Γ΄ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ)
Δ΄ 16-27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΓΟΡΙΑ (Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

           

Η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της συνδρομής μπορεί να γίνει στον Ραδιοφωνικό Σταθμό επί της Αντωνίου Γιάνναρη 2, από της 27 του Μάη, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 10.00-12.30, είτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα gnimka.com και στην καρτέλα «Κατασκήνωση» και «Οι Εγγραφές στην Κατασκήνωση…». Για οποιαδήποτε έκτακτη αλλαγή θα υπάρχει ανακοίνωση είτε στην ιστοσελίδα, είτε στην είσοδο του σταθμού.

Επίσης, η παραλαβή και υποβολή των δικαιολογητικών και της συνδρομής μπορούν να γίνουν διαδικτυακά με τον ακόλουθο τρόπο: Η παραλαβή οπό την ιστοσελίδα gnimka.com στην καρτέλα «Κατασκήνωση» και ενότητα «Οι Εγγραφές στην Κατασκήνωση…». Η υποβολή των δικαιολογητικών: Α) Με fax στο 28210-27808 (κατόπιν συνεννοήσεως). Β) Ηλεκτρονικά στο e-mail: grfntts.imka@hotmail.com (επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση παραλαβής των δικαιολογητικών). Ως «Θέμα» να αναγράφεται «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος, ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος». Ενώ η συνδρομή τραπεζικά στα στοιχεία: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, 495/296057-57, ΙΒΑΝ: GR4001104950000049529605757.

Προσοχή ! Στο αποδεικτικό κατάθεσης να αναγράφεται: Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, καταθέτη, παιδιού και κατασκηνωτική περίοδος με αιτιολογία «Κατασκήνωση Άγιος Παύλος». Για την ολοκλήρωση της εγγραφής μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζεται και το αποδεικτικό κατάθεσης στην τράπεζα. Επίσης, να μην γίνεται η κατάθεση των χρημάτων αν δεν είναι έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Ακόμα, πριν την κατάθεση των χρημάτων να υπάρχει επικοινωνία με τούς υπεύθυνους των εγγραφών για τυχόν ληξιπρόθεσμη καταβολή της αιτήσεως.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

 

 

Αίτηση 2019

Ιατρικό Δελτίο

Υπέυθυνη δήλωση κηδεμόνα  

Κανονισμοί Κατασκήνωσης

Εφόδια

Ανακοίνωση κείμενο 2019

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.