Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στο Πολιτιστικό μας Κέντρο

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 ειχαμε την ιδιαίτερη χαρά να επισκεφθούν το Πολιτιστικο μας Κέντρο οι μαθητές του ειδικού σχολείου Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) με τους δασκάλους και συνοδούς τους.

Στην ολιγόωρη επίσκεψη τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους των συσσιτίων από την κα Μαρία Αυγέρου και η οποία τους μίλησε για το εργο το οποίο επιτελείται εκεί.

Στην συνέχεια οι πατέρες του Γραφείου Νεότητος ευχαρίστησαν τους δασκάλους και συνοδούς των παιδιών καθώς και τους μαθητές για αυτην την ευκαιρία της συνάντησης και γνωριμίας.

Στην συνέχεια δόθηκε ενα μικρό κέρασμα και μια μικρή ευλογία του Σεβασμιωτάτου, μία εικόνα της Αναστάσεως και ένα στυλό.

Τέλος, υπήρξε μια αναμνηστική φωτογραφία και δόθηκε υπόσχεση για μια μεγαλύτερη επίσκεψη ωστε να πραγματοποιηθεί ξενάγηση και στους υπόλοιπους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ευχόμαστε στους δασκάλους καλή δύναμη στο θεάρεστο έργο τους και η Χάρις του Θεού να τους σκεπάζει και να τους δίδει υπομονή και αντοχές στο λειτουργημα το οποίο επιτελούν. Στα δε παιδιά καλή πρόοδο και Άγγελο φύλακα στο πλευρό τους ωστε να μην στερηθούν ποτε την φροντίδα των ανθρώπων που την εχουν τόσο ανάγκη.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.