Εκδήλωση «Έγκλημα στο διαδίκτυο… μην γίνεις συνεργός!» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μία εξαιρετική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με θέμα «Έγκλημα στο διαδίκτυο… μην γίνεις συνεργός!» με ομιλητή τον κληρικό, Μηχανολόγο Τηλεπικοινωνιών και Θεολόγο  π. Νικόλαο Δούμα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/ντης του Γραφείου Νεότητος Διάκονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης μεταφέροντας την ευχή και την ευλογία του Ποιμενάρχου μας, ο οποίος δυστυχώς έλλειπε λόγω της έκτακτης στο πρόγραμμα εκλογής του Νέου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας (Πατήστε εδώ για το κείμενο). Επίσης, την ευχαριστία του προς τον Μητροπολίτη Ταμασσού κ.κ. Ησαΐα για την παραχώρηση αδείας στον ομιλητή να βρίσκεται στην μητρόπολή μας.

img_4758

Στην συνέχεια το βιογραφικό του π. Νικολάου έδωσε συνοπτικά ο π. Ιωάννης Κουκουράκης, συνεργάτης του Γραφείου Νεότητος.

Στην κατατοπιστική ομιλία του ο π. Νικόλαος  επεκτάθηκε με εξαιρετικά και επίκαιρα παραδείγματα, σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει η κακή χρήση του διαδικτύου κεντρίζοντας και δημιουργώντας έντονους προβληματισμούς στο ακροατήριο του που αποτελούνταν από ανθρώπους όλων των ηλικιών.

img_4764

img_4767

img_4776

img_4778

img_4785

img_4787

img_4790

Την όμορφη και συμβουλευτική αυτή σύναξη έκλεισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης ο οποίος αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού χαιρέτισε τον π. Νικόλαο Δούμα και το Γραφείο Νεότητος για την επίκαιρη και συνάμα αφυπνιστική ομιλία.

1fullsizerender1

Το Γραφείο Νεότητος ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο που αποτέλεσαν συν-διοργανωτές της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστεί και τους χορηγούς της βραδιάς ΑNEK–Blue Star Ferries, ReligiousTravel την Εταιρεία Iconio και την Ενορία του Αγίου Αντωνίου Μάλεμε.

Πατήστε εδώ για το ηχητικό ντοκουμέντο της εκδήλωσης  

Πατήστε εδώ για το βίντεο της εκδήλωσης

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.