Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Τις τελευταίες μέρες έχει επανέλθει στην επικαιρότητα ένα σοβαρό ζήτημα και το οποίο ταλανίζει την πατρίδα μας… είναι το ζήτημα το Μακεδονικό.

Η τοπική μας Εκκλησία δια της Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης τοποθετήθηκε και εξέφρασε την άποψή και θέση της, την οποία σας παραθέτουμε:

Εγκύκλιος της Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης για το Μακεδονικό

Επίσης, στο πλαίσιο της εκπομπής «Νεανικές Ανησυχίες» του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Μαρτυρία» της τοπικής μας Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση για το φλέγον θέμα με τον διακεκριμένο ιστορικό-συγγραφέα κ. Σαράντο Καργάκο, ο οποίος μίλησε αναλυτικά και πατριωτικά παραθέτοντας σπουδαίες ιστορικές πηγές που αποδεικνύουν το μέγεθος της προπαγάνδας ενάντια στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του και την παραχώρηση της συνέντευξης παρόλη την δυσκολία του σε θέματα υγείας. Μάλιστα, στην διάρκεια της εκπομπής δυσκολεύτηκε, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας είναι πολύ καλά και δοξάζουμε τον Θεό γιαυτό και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός με υπομονή στις δυσκολίες της υγείας του.

Παρακολουθήστε παρακάτω τον σχετικό σύνδεσμο για την εκπομπή:

Ραδιοφωνική Εκπομπή Νεανικές Ανησυχίες: Μακεδονικό Ζήτημα – Σαράντος Καργάκος

Ως Έλληνες δεν έχουμε να φοβηθούμε όταν γνωρίζουμε την ιστορία μας και μαθαίνουμε από αυτήν. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κρίση όπως την πρόσφατη έχοντας αυτήν παραμάσκαλα και να αντιμετωπίζουμε κάθε κίνδυνο που συμβάλει στην απώλεια της ιστορικής μας ταυτότητας.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.