Μια ξεχωριστή λήξη Κατηχητικού στην Ενορία του Αγίου Στεφάνου Κουμπέ

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, η Ενορία Αγίου Στεφάνου Κουμπέ Χανίων στα πλαίσια της λήξεως του Κατηχητικού, πραγματοποίησε Εκδρομή-Γιορτή προς την Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού (Κάστρο) και την Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Βαρύπετρο.

Νωρίς το πρωί έλαβε χώρα η μετάβαση με λεωφορείο στην Ιερά Μονή Σωτήρος Χριστού, όπου πραγματοποιήθηκε προσκύνηση και ξενάγηση.

Στην συνέχεια, ακολούθησε πεζοπορία στο όμορφο πετρόκτιστο μονοπάτι προς την Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, μονοπάτι το οποίο είναι ειδικά διαμορφωμένο από τις αδελφές της Μονής. Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας αυτής, πραγματοποιήθηκε προσκύνηση στα σπηλαιώδη παρεκκλήσια.

Αργότερα, στην παλαιά Μονή της Αγίας Κυριακής έγινε προβολή ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Μονών, ερμηνεύτηκαν τραγούδια, έγινε προβολή φωτογραφιών από όλη την κατηχητική χρονιά με τις αντίστοιχες δραστηριότητες, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, και τέλος ακολουθησε γεύμα και παιχνίδι στην αυλή της Μονής.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς την Ενορία καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, όλους όσους συνέβαλαν για την παρουσα εκδρομή και ιδιαίτερα την Καθηγουμένη και τις αδελφές για την φιλοξενία τους και την εποικοδομητική παρουσία τους για τα παιδιά της Ενορίας μας. Τέλος, ευχαριστούμε το Γραφείο Νεότητος για την δημοσίευση του παρόντος άρθρου.

Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο καλοκαίρι!

Η Ενορία είναι παρούσα για την Νεολαία της και τις ανάγκες της κατά το δυνατό μέτρο και προς το συμφέρον της αιτήσεως.

Με το καλό και η νέα χρονιά!
 Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 2

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 3

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 11

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 4

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 5

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 6

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 7

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 8

 

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 9

Λήξη Κατηχητικού Αγίου Στεφάνου 10

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.