Κοπή Αγιοβασιλιάτικης Πίτας Στελεχών και Κατασκηνωτών του «Αγίου Παύλου» – Έτος 2017

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 16.30, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας για μια ακόμη χρονιά, η καθιερωμένη για τις πρώτες ημέρες του νέου έτους συνάντηση των Αρχηγών και Ομαδαρχών με τα παιδιά της κατασκήνωσης «Άγιος Παύλος».

Η συνάντηση αυτή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον σεπτό Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμάσκηνο, ο οποίος στην συνέχεια απηύθυνε ευχές και νουθεσίες προς τα παιδιά καθώς και ευχαριστήριους λόγους προς τους γονείς και τα στελέχη της κατασκήνωσης.

Αμέσως μετά μοιράστηκαν τα κομμάτια της Βασιλόπιτας. Ο νικητής που βρήκε το φλουρί κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή στην κατασκήνωση.

Η όμορφη αυτή η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μικρά δρώμενα που είχαν ετοιμάσει οι αρχηγοί της κατασκήνωσης για να απασχολήσουν τα παιδιά και να ξαναζωντανέψουν μνήμες από την παρελθούσα κατασκηνωτική περίοδο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Μαρία Αυγέρου με τους συνεργάτες της για την ετοιμασία της βασιλόπιτας, καθώς επίσης και την κα Ρούλα Καλαϊτζάκη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Παρακάτω ακολουθούν σύνδεσμοι με φωτογραφικό υλικό από τις περιόδους των κατασκηνώσεων της προηγούμενης χρονιάς.

Πρώτη κατασκηνωτική περίοδος μικρών κοριτσιών

Δεύτερη κατασκηνωτίκη περίοδος μεγάλων αγοριών

Τρίτη κατασκηνωτίκη περίοδος μεγάλων κοριτσιών

Τέταρτη κατασκηνωτική περίοδος μικρών αγοριών

 

Δείτε εδώ το βίντεο από την κοπή της βασιλόπιτας.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.