Η Διαβαλκανική Ομοσπονδία Ορθοδόξων Νέων στο Πολιτιστικό μας Κέντρο

Την Τετάρτη 23 του μηνός Αυγούστου αφ’ εσπέρας εορτάστηκε όπως κάθε χρόνο το Παρεκκλήσιο του Πολιτιστικού μας Κέντρου αφιερωμένο στον Άγιο Κοσμά.

Τον πανηγυρικό εσπερινό πλαισίωσαν με την παρουσία τους οι Ορθόδοξοι Νέοι από την Διαβαλκανική Ομοσπονδία Νέων. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κόσμησε το Ιερό Ψαλτήρι με ύμνους και τροπάρια από την τοπική του διάλεκτο την Αλβανική.

Στην συνέχεια η ομάδα των νέων οδηγήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού μας Κέντρου όπου τους καλωσόρισε για άλλη μια φορά το Γραφείο Νεότητας. 

Εκεί παρακολούθησαν ένα σύντομο βίντεο από τον βίο του Αγίου Κοσμά, ευγενή χορηγία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου πατέρα Νικόδημου Καβαρνού.

Αμέσως μετά μετέβησαν στον χώρο του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού όπου έλαβε χώρα στα πλαίσια των εκπομπών από τις Νεανικές Ανησυχίες, εκπομπή αφιερωμένη σε εκείνους και την Ομοσπονδία Ορθόδοξων Νέων από τα Βαλκάνια.

Η Ορθόδοξη Ομοσπονδία συνεχίζει κανονικώς το προσκυνηματικό της πρόγραμμα στη Κρήτη και αναμένουμε να συναντηθούμε ξανά μαζί τους τις επόμενες ημέρες, πριν την αναχώρηση τους.

 

Ακούστε εδώ το ηχητικό από την εκπομπή στο Ράδιο Μαρτυρία.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.