Η Δεύτερη Ημέρα του «Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας 2018»

Την Τετάρτη 2α του μηνός Μαΐου και ώρα 21.30 το βράδυ, στο πλαίσιο του δωδεκαημέρου Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας Πολιτιστικού Κέντρου 2018, πραγματοποιήθηκε η ραδιοφωνική εκπομπή «Νεανικές Ανησυχίες» με θέμα «Εκκλησία και νέοι».

Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν οι Διευθυντές των Γραφείων Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής των Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος και της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος.

Στον ραδιοθάλαμο του Ράδιο Μαρτυρία εκτός από τους παρευρισκόμενους νέους, ήταν και ο διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως μας Διάκονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης. 

Τέθηκαν προβληματισμοί γύρω από την σχέση Εκκλησίας και νέων και πως μπορούν να συνδράμουν τα Γραφεία Νεοτητος στη γεφύρωση της.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής υπήρξε παρέμβαση-έκπληξη του Ιερολογιωτάτου Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου π. Φιλαδέλφου ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του μίλησε για το θέμα της εκπομπής αναπτύσσοντας την τελευταία κίνηση της Μητροπόλεως αντίστοιχα την 1η του Μάι κοντά στην πόλη της Γάνδης.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό των παρευρισκομένων, καθώς και με τη πρόσκληση του Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος για συμμετοχή στις επικείμενες εκδηλώσεις του δωδεκαημέρου.

 

Το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί χορηγία του κ. Αντώνη Τζατζάνη.

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.