Η Έβδομη Ημέρα του «Αφιερώματος Δράσεων Νεότητας 2018»

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού μας Κέντρου πραγματοποιήθηκε διάλεξη απο τον εφευρέτη-τέως καθηγητή μαθησιακών δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Γεώργιο Παυλιδη με θέμα “Bullying, βιασμός της αξιοπρέπειας”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης αναφερόμενος στο δωδεκαήμερο εκδηλώσεων στα πλαίσια του οποίου συμπεριλαμβάνεται και η παρούσα εκδήλωση, στην σημαντικότητα του θέματος, καλωσορίζοντας παράλληλα τον εκλεκτό ομιλητή.

Τον λόγο αμέσως μετά έλαβε η Αντιδήμαρχος κα Ελευθερία Αλιφιεράκη, η οποία παρουσίασε το βιογραφικό του προσκεκλημένου ομιλητή.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η διάλεξη με τον κ. Παυλίδη ο οποίος παρουσίασε με γλαφυρό τροπο και με την βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, καθε πτυχή αυτού του σύγχρονου προβλήματος-μάστιγας που ονομάζεται “Bullying” και πως αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από το παρευρισκόμενο κοινό.

Στην συνέχεια ευχαριστίες απηύθυνε ο π. Ιωάννης Κουκουράκης ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ευχαριστώντας τον ομιλητή και τονίζοντας την σπουδαιότητα του θέματος. 
Στο κοινό διανεμήθηκε ένα ερωτηματολόγιο προς έρευνα και αξιοποίηση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη για την τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης και το Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού (Religious Travel) για την χορηγία της μεταφοράς του ομιλητή από και προς το αεροδρόμιο και αντίστοιχα, από και προς το ξενοδοχείο στο Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Παρακολουθείστε εδώ το βίντεο της εκδήλωσης

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.