Εορταστική εκδήλωση λήξης Γ’ Κατασκηνωτικής Περιόδου – Έτος 2016

Την 31η του μηνός Ιουλίου και ημέρα Κυριακή το βράδυ έλαβε μέρος η γιορτή λήξης της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου των μεγάλων κοριτσιών στον χώρο των κατασκηνώσεων του Αγίου Παύλου.

 Κάθε ομάδα ξεχωριστά παρουσίασε τον ύμνο της καθώς και πως αντιλήφθηκε το θέμα της φετινής κατασκήνωσης «Σύνορα Ειρήνης».

Ακολούθησε θεατρικό και χορός από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

IMG_3373

IMG_3370

IMG_3364

IMG_3361

IMG_3356

IMG_3344

IMG_3343

IMG_3342

IMG_3341

IMG_3338

IMG_3337

IMG_3335

Την γιορτή χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας λέγοντας μεταξύ άλλων πως

« …αυτή η περίοδος έδωσε το δικό της ξεχωριστό τόνο και ύφος μέσα από τα τραγούδια και το θεατρικό που ετοίμασαν τα στελέχη, γύρω από το θέμα της κατασκήνωσης ‘Σύνορα  Ειρήνης’.

Η Εκκλησία μας σήμερα γιορτάζει δύο σπουδαίους Αγίους δύο δικαίους τον άγιο Ιωσήφ τον από Αριμαθαίας, ο  οποίος ήταν στην διακονία της ταφής του Κυρίου μας, του Ιησού Χριστού, και του Αγίου και δικαίου Ευδοκίμου.

Είναι ημέρα λοιπόν δικαιοσύνης, η οποία δικαιοσύνη συνδέεται με την ειρήνη και την αγάπη. Λέξεις ταυτόσημες. Λέξεις οι οποίες αλληλοπεριχωρούνται. Είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν ορθόδοξο χριστιανό, που χαρακτηρίζουν μια τοπική Εκκλησία, ένα μοναστήρι, τον κλήρο και όλους τους ανθρώπους που ανήκουν σε μια τοπική Εκκλησία αλλά και την κατασκήνωση αυτή την οποία με πολύ κόπο και αγάπη προσπαθούμε να συντηρήσουμε…»

IMG_3334

FullSizeRender

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Αρχηγό κ. Ελένη Πολιουδάκη, την Υπαρχηγό κ. Αντωνία Μαρκουλάκη και τα στελέχη που εθελοντικά διακονούν στην κατασκήνωση. Τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τους ιερείς, την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής και την Γερόντισσα Θεοξένη, τους συνεργάτες των γραφείων της Μητροπόλεως, το Γραφείο Νεότητος, τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη και όλους όσους βοηθούν στην ολοκλήρωση του έργου των κατασκηνώσεων.

FullSizeRender(1)   IMG_3328

IMG_3325

IMG_3324

IMG_3322

IMG_3321

FullSizeRender(2)

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.