Εορταστική εκδήλωση λήξης Γ’ Κατασκηνωτικής Περιόδου – Έτος 2018

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018, εορτάστηκε με πολλή χαρά και ζωντάνια η λήξη της Γ’ Κατασκηνωτικής Περιόδου στον Άγιο Παύλο. Κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου προετοίμασαν και παρουσίασαν τραγούδια, κείμενα, χορούς και χορόδραμα σχετικά με το φετινό θέμα της κατασκήνωσης, “Συν – αγωνίζεσθαι”.

Θέλοντας να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα για τον αγώνα που ο καθένας μας οφείλει να δίνει στη ζωή του, έκαναν γιορτή την αξία της συναγωνιστικότητας, της απλότητας, της αντοχής, της ενσυναίσθησης, της φιλίας, της αρετής και της χαράς, όπως ήταν και τα ονόματα των ομάδων τους.

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι καθημερινά αναλίσκονται σε έναν ανταγωνιστικό τρόπο ζωής και σκέψης, τα παιδιά της Κατασκήνωσης του Αγίου Παύλου μας θύμισαν πόσο σημαντικός είναι ο καλός αγώνας που στηρίζεται στην ελπίδα, στην άμιλλα, στην αλληλεγγύη και στην βοήθεια του Θεού.

Την γιορτή παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, η σεβαστή Γερόντισσα Θεοξένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, σεβαστοί Ιερείς του τόπου μας, οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι των παιδιών και πλήθος κόσμου από την τοπική μας Εκκλησία.

Με την ευχή ο καθένας από εμάς να αγωνίζεται με χαρά και πίστη σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, αποχαιρετίσαμε την Κατασκήνωσή μας και ανυπομονούμε να την ξαναβρούμε το ερχόμενο καλοκαίρι πάντα φιλόξενη, αγωνιστική και ουσιαστική.

Πολλές ευχαριστίες για την σύνταξη και παραχώρηση του παρόντος άρθρου προς την αρχηγό της περιόδου, κα. Ειρήνη Στυλιανουδάκη.

 

Related Posts

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.